Comunicat de presă

Acum şase luni, pe 4 februarie 2024, prefectul judeţului Olt, Mario De Mezzo, depunea jurământul de credinţă faţă de judeţ şi cetăţenii acestuia. În cele şase luni de mandat, Instituţia Prefectului – Judeţul Olt şi-a deschis uşile larg pentru cetăţenii judeţului. Problemele au primit soluţii, temele dezbătute au avut concluzii, iar cetăţenii au dezvoltat un sentiment de încredere în reprezentantul guvernului în teritoriu.
„Au trecut șase luni de când am preluat mandatul de prefect al județului Olt, cu onoare și responsabilitate în slujba oamenilor. Vă mulțumesc celor care veniți spre mine, cu deschidere și încredere, și vă asigur de toată disponibilitatea mea in continuare. Le mulțumesc colegilor din Instituția Prefectului și instituțiile partenere pentru tot sprijinul acordat în aceste șase luni intense!”, declară prefectul Mario De Mezzo.
Instituţia Prefectului – Judeţul Olt este transparentă, deschisă dialogului şi problemelor semnalate de cetăţeni. Cu responsabilitate şi devotament suntem în serviciul fiecărui cetăţean al acestui judeţ.