Invitație luna iulie 2019 ședința Colegiului Prefectural Olt

Vă adresăm invitaţia de a participa la şedinţa Colegiului Prefectural Olt, care va avea loc în data de 10 iulie 2019, ora 11.00, în sala de videoconferinţe a Instituţiei Prefectului – Judeţul Olt, cu următoarea ordine de zi:

  1. Informare trimestrială cu privire la activităţile desfăşurate de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt în conformitate cu prevederile Legii nr. 218/2002.

Prezintă: Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt.

  1. Rezultatele controalelor oficiale în scopul prevenirii toxiinfecţiilor alimentare, desfăşurate în perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2019.

Prezintă: Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Olt.

  1. Măsuri specifice întreprinse în vederea prevenirii producerii de efecte negative asupra consumatorilor ca urmare a temperaturilor din vara anului 2019 în judeţul Olt.

Prezintă: Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Olt.

  1. Diverse

Materialele prezentate în ședință vor fi publicate pe pagina de internet a Instituției Prefectului – Județul Olt, la adresa web http://ot.prefectura.mai.gov.ro/, secțiunea ‹Despre instituție›, rubrica ‹Alte activități – Colegiul prefectural› sau vor putea fi consultate accesând direct http://ot.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/alte-activitati/colegiul-prefectural/.